Späť Do kategórie

Bauer RE-AKT - prilba

Dostupnosť: 1 - 3 pracovné dni

Odporúčaná MOC 184,00€
104,00€

prilba BAUER RE-AKT

Varianta

Ďalšie varianty tohto produktu



Kategória: Výstroj hráči > Prilby - Comba - Plexi > Prilby - Helmy
Kód produktu: 1038859
Varianta: WHT

BAUER RE-AKT - prilba

Hokejová prilba Bauer RE-AKT je najvyšší TOP model svetového výrobcu Bauer. Prilba na hokej vybavená najnovšími technológiami pre dokonalú ochranu a pohodlie pri zachovaní extra nízkej hmotnosti. Prilba pre náročných profesionálnych hráčov má veľmi prepracovaný systém odvetrávania s modernou výstelkou a penou Vertex.

Helma Bauer RE-AKT je prvá navrhnutú helmou na svete, ktorá využíva nové technológie materiálu Poron XRD pre maximálnu tlmenie rázov bez zbytočného tlačenia.

Maximálna ochrana hlavy po celom obvode je realizovaná trojvrstvovým materiálom z tvarovateľnej penovej vystélky, ktorá zaistí elimináciu tlakov helmy na hlavu. Strategicky rozmiestnené mäkšie zóny, ktoré sa natvarujú presne podľa tvaru hlavy a zaistia pevné usadenie a dokonalý komfort.
Značka Bauer ponuka v tomto modely exkluzívny materiál Bauer Poron ® XRD ™.  Materiál je vložený na najviac exponovaných miestach  medzi vnútornou gélovou výstelkou a FXPP penou. Helma s touto technológiou poskytuje vynikajúcu absorpciu nárazu.

Materiál výstelky tvoria jemné mikrovlákno Microban, ktoré dokonale odvádza pot od pokožky a zanecháva pocit sucha pohodlia. Vnútorná výstelka má antibakteriálnu úpravu.

Oblasť ucha je bezpečne chránená silným priehľadným plastom, ktorý je z vnútornej strany obložený ergonomicky navrhnutými chráničmi. Uši nikde netlačia a nijako neznižujú schopnosť vnímať hru.

Spoľahlivé usadenie prilby na hlave ešte násobí niekoľko čiastkových faktorov. Systém je realizovaný pomocou jednej centrálnej páčky na vrchu prilby, ktorú stačí uvoľniť, upraviť helmu na požadovanú veľkosť a opäť zaistiť.

Helma je vybavená poistným textilným remienkom s jednoducho zacvaknutelným upínaním. Remienok pod bradou sa dá voliteľne skracovať a predlžovať.

Veľkosti: XS, S, M, L
Farba: čierna (BLK), biela (WHT), navy (NAV), modrá (BLU), červená (RED)

 

Veľkosť     Obvod hlavy (cm.)
X-Small     51 - 55.5
Small     53.5 - 57
Medium     56 - 59.5
Large     59.5 - 64


 

 

Názov Hodnota
Názov Počet

Pridať komentár